Elérhetőség
   
Farkas Tamás tanácsadó, humán menedzsment szakember, a felelősségi program megalkotója
 
1999-2001 között a Karsai Holding Zrt. tagvállalatainál humánpolitikai igazgató, igazgatósági tag, később a vállalatcsoport humán erőforrás igazgatója. A cégcsoporton belül 2000-ben megkapta az "Év ifjú menedzsere" díjat. 
Távozását követően a holding külső tanácsadójaként, majd a Samling Kft. szervezetfejlesztési tanácsadójaként, trénereként dolgozott. 2004-től Székesfehérvár polgármesterének személyi titkára, 2007 őszétől 2010 nyaráig politikai főtanácsadója. Tanácsadói területe: közösségi fejlesztés, önkormányzati csr.
Egyik megálmodója és megvalósítója volt: Székesfehérvár Ötletpályázatának (http://5let.szekesfehervar.hu), a Hiemer Álomesküvőnek (http://alomeskuvo.szekesfehervar.hu) és a "Vissza a jövőbe" - Régiós Családi Napnak (www.regioscsaladinap.hu). Megalkotója és szakmai vezetője Székesfehérvár társadalmi felelősségvállalási programjának (www.fehervarert.hu). A program az indulás évében CSR Hungary 2008 Díj Különdíjas lett, 2009-ben az Európa Tanács módszerén alapuló Példát átadó gyakorlatok pályázatán, a Legjobb Önkormányzati Gyakorlatok Program döntőjében, a lakóhelyhez kötődés erősítése témakörben elismerő oklevélben részesült. A felelősségi programmal, 2009-ben kiállítóként jelen voltunk a KÖVET EGYESÜLET által először megrendezett, a legjobb hazai CSR gyakorlatokat bemutató CSR Piacon.
   
Társadalmi szerepvállalás:
A Szervezetfejlesztők Magyarországi Társaságának (2000-), a Székesfehérvári Környezetvédelmi Szakmai Fórum Egyesületnek (2010-), az Első Magyar Vállalati Felelősségvállalás Egyesületnek (2010-), az É-L-E-T Egyesületnek (2007-, illetve a Honvédség és Társadalom Baráti Körnek (2009-) tagja.
Korábban tagja volt a Széna a Családokért Egyesületnek (2009), és a Magyar Gestalt Egyesületnek (2009).
 
 
Lépjen velem kapcsolatba, hogy az Ön településének is legyen saját társadalmi felelősségvállalási programja!
 
Kapcsolat:
Felelősen Gondolkodó Önkormányzati Közösségek oldala 
mobil: +36 20 260 9910
 
 
 
 
 
 
 
  
Oldal nyomtatása
  
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
  
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
       
 
 
 
 
  
 
 
 
 
  
  
 
 
 
 
 
      
 
 
Név:
E-mail cím: