Impresszum
A domain tulajdonosa: Absurd Reklámügynökség
 
A honlapot szerkeszti: Farkas Tamás tanácsadó, a felelősségi program vezetője
 
Honlapfejlesztés és szerverüzemeltetés: Neosoft Kft.
 
A honlap szerkesztője mindent megtesz azért, hogy az itt közölt információk pontosak, napra készek és teljesek legyenek. Mindamellett semmiféle felelősséget nem vállal bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.
  
A honlapon elhelyezett közlések a nyilvánosság tájékoztatását szolgálják, nem minősülnek szakmai vagy jogi tanácsadásnak.
 
A honlap eredeti szerkezete, külalakja, tartalma szellemi alkotás, jogi védelem alatt áll. A honlap tartalma bárki által szabadon felhasználható, idézhető és többszörözhető – feltéve, hogy a további felhasználás nem üzleti, kereskedelmi célból történik, és a forrás feltüntetésre kerül. A másodközlésnek meg kell felelnie a sajtóról szóló 1986. évi II. tv., a Büntető Törvénykönyv (1978.évi IV. tv.), a Polgári Törvénykönyv (1957. évi IV. tv.), a Szerzői jogról szóló (1999. évi LXXVI. tv.) törvények megfelelő paragrafusainak.
 
A honlappal, az azon szereplő anyagok felhasználásával kapcsolatban további információt kaphat Farkas Tamás tanácsadótól, a fehervarert@pmhiv.szekesfehervar.hu email címen.
  
Levelezési cím:
Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala
Székesfehérvár
Városház tér 1
8000
Oldal nyomtatása
  
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
  
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
       
 
 
 
 
  
 
 
 
 
  
  
 
 
 
 
 
      
 
 
Név:
E-mail cím: