KözJóTett

A Hallgatók a Közösség Szolgálatában Országos Egyesület (HaKöSz) a Corvinus Egyetem keretében működik, elsősorban az egyetemista fiatalokat megcélozva. Céluk, hogy általuk szervezett szakmai előadásokon, akciókon és munkacsoportokban történő aktív részvételen keresztül elterjesszék az önkéntesség szellemiségét a gyakorlatban, ezáltal ösztönözve a hallgatókat az aktivitásra, és a nagyobb társadalmi felelősségvállalásra. (Bővebb információt a www.hakosz.hu honlapon talál róluk.)
 
Az immáron negyedik alkalommal megrendezésre kerülő KözJóTett elnevezésű rendezvény keretében önkéntes programokat szerveznek, melyre több héten keresztül várják a lelkes diákok jelentkezését. Az eddig részt vevő több mint ezer hallgató létszáma bizonyítja, hogy érdemes tovább csinálni.
 
Azt kérjük Öntől, hogy amennyiben egyetért céljaikkal és támogatni kívánja tevékenységüket, terjessze ismerősei, barátai, civil szervezeti partnerei körében a KözJóTett 4-et, illetve helyezze el honlapján a plakátot és programfüzetet (letölthető itt).
 
Ha kedvet érez, csatlakozzon Ön is önkéntes programjaikhoz! (http://kozjotett.hakosz.hu/)
 
 
 
2011.04.07. 09:35
 
  
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
  
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
       
 
 
 
 
  
 
 
 
 
  
  
 
 
 
 
 
      
 
 
Név:
E-mail cím: